DMC Breedbandschuurmachine  -  SD 70

Deze range van breedbandschuurmachines is ideaal voor de kleine-en middelgrote bedrijven die de prestaties verlangen van een industriele machine. Door de compacte afmetingen en de reductie in stroomverbruik leent deze range zich hier prima voor.
De bewerkingsgroepen hebben een standaard schuurbandlengte van 2620 mm. Tevens is de elektrisch gesegmenteerde schuurschoen beschikbaar met 30 mm hart-op-hart segmenten. Hierdoor wordt een perfecte eindkwaliteit gewaarborgd voor alle type bewerkingen: kalibreren van massief hout, fijnschuren van gefineerde en gelakte panelen.            

De elektronisch gesegmenteerde schuurschoen met 30 mm hart-op-hart segmenten is uitermate geschikt voor het fijnschuren van gefineerde en gelakte panelen alsmede gevormde panelen.
De schuurbanden met een schuurbandlengte van 2620 mm zorgen voor een hoge eindkwalitiet en de standtijd van de schuurbanden zal ook langer zijn wat een productievoordeel oplevert.
Het Logic SC elektronische controlesysteem zorgt voor een zeer eenvoudige "set-up" van de machine. Alle machinefuncties zijn middels het 5,7 inch touch screen te bedienen. De kans op bedieningsfouten wordt hierdoor aanzienlijk teruggebracht.          

Technische gegevens

Werkbreedte


1.350

mm

Min./max. werkstukdikte

    met vaste tafel


4 - 170

4 - 200

mm

mm

Schuurbandbreedte


1.370

mm

Sschuurbandlengte


2.620

mm

Standaard motorvermogen eerste aggregaat
Standaard motorvermogen tweede aggregaat


11
11

kW
kW

Doorvoersnelheid


4,5 /9

m/min

 

E-mailen
Bellen
Map
Info