Diensten

Naast de verkoop van nieuwe & gebruikte houtbewerkingsmachines, afzuiginstallaties en gereedschappen, bied ons bedrijf ook een aantal diensten:

 1. Onderhoud:
  Regelmatig onderhoud aan uw machinepark is een van de beste adviezen die we u kunnen geven om er voor te zorgen dat u altijd uw machines kunt gebruiken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondig onderhoud.
  Zie voor meer informatie de pagina over Onderhoud.
 2. ATEX Wetgeving & Certificering:
  Een werkgever dient zorg te dragen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor de werknemer. Ons bedrijf kan u hierbij verder helpen.
  Zie voor meer informatie de pagina over ATEX Wetgeving & Certificering.
 3. ARBO aanpassingen:
  Sinds 1995 zijn voor Europa de zogenaamde CE normeringen vastgesteld. Alle machines die vanaf 1 januari 1995 zijn geproduceerd, moeten aan strenge eisen voldoen, zoals bijvoorbeeld stilstand van het bewerkingsgereedschap binnen 10 seconden na uitschakeling. Ons bedrijf is door S.K.H. gecertificeerd om houtbewerkingsmachines aan te passen aan die normen en daarna te voorzien van een goedkeuringssticker. Wij worden door  S.K.H. op regelmatige basis gecontroleerd, zodat u als bedrijf de zekerheid heeft dat wij uw machines volgens de normen aanpassen.
  Zie voor meer informatie de pagina over ARBO aanpassingen.

 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info